Enchanted to meet you
GIRLS's NEED
Saturday, November 17, 2012 @ 12:09 AM | 0 notes


                                                                             


girl's needs... BOYFREIND ? yeahhh ini memang harus dimiliki bagi perempuan yang dah mature about love , cause what ? bf ni boleh jadi counter pertanyaan . exp : boleh tanya yang make-up kita okay ke tak , nampak gemuk ke tak . yelaa before outing kan . dekat luar kan ramai lelaki , so tanya bf dulu apa yang tak kena before lelaki lain tengok dress-up kita , cause dia kan lelaki but yang takde boyfriend pun its more better cause we can ask our boy friends ok ?  ;) girl's needs DRESS-UP ? ini the most popular dalam fikiran perempuan , apa yang perlu pakai diluar sana ? woiii jangan pakai baju tak senonoh , ini Malaysia ok ! do respect our countries's dress , we're not BARAT's style , itu semua berdosa . nak pakai pun biar lah labuh2 sikit , eh banyak apa kat mall aku tengok , semua trend terkini . ok? girl's needs  MAKE-UP ? yeahhh but makesure its too thin and not too thick macam makcik cover kedut ok? nampak tua laa . ahahah . simple is pretty ok?  ;) girl's needs PERFUME ? ok ni main peranan penting dalam hidup perempuan , tak wangi maka tak suka , lebih dikenali sebagai SMELLY :p oh no you don't ! i prefer you to choose whatever products , asalkan bau wangi ok?  girl's needs SMOOTH FACE ? ini memang perempuan nak . muka yang cantik , takpayah nak make-up , pakai gel-eyeliner jeh senang , hmm . boys jugak suka perempuan muka licin , yelaaa nampak cantik ok ? girl's needs SHOES ? ohyeahhh i like to have this ! takan pakai butss bola time shopping kot en ? huhuhu , pakai ikut kesesuaian baju laa ok , baru macing ok ? and what else .. nanti tyra sambung *fikir jap*
                                                            one moment pls

New Life
Friday, November 16, 2012 @ 11:12 PM | 0 notes




                                                                        single 


Assalamulaikum and hye dear stalker , yee memang dah new life sekarang without couple's mess . exam PMR pun dah habis , kira merdeka lah tyra sekarang , tapi yang tyra tak puas hati sekarang , kenapa irf leave me during my big exams ? i'm so sad :'( kalau ye pun nak break tunggu lah lepas tyra habis jawab exams , ni haa time-time nak hampir , seriously tyra tak boleh focus , always thinking of him . and also its disturbing my emotional . how could you ! irf nak tyra failed exams eh ? oh bagus nya tyra tak kish lah nak break ke apa , cuma boleh tak lepas PMR ??? hishhh . kalau tyra failed . i'm straightaway blame on you ! i'm so sorry irf :') hehehe , sometimes tyra evil jugak . tapi dalam hati ni soffft sesangat *cehh . and now looks like he have a new girl in his life . her name is 444444 . hehehe...she's pretty more than me , slim pulak tuh , memang tepat pilihan kau irf :) , itsokay . sekarang pun tyra dah ada crush , and i'm still waiting on him
                                                                                                                                 

that is what i need now :')
Wednesday, August 8, 2012 @ 2:48 AM | 0 notes


Dont Go
                                          






stress day
@ 2:37 AM | 0 notes



good evening readers ? heheh . okay okay memang bermula tarikh 1.8.2012 sampai habis PMR memang stress day lah aku cakap , serious kepada yang belum masuk form3 kau tanya lah semua budak yang nak amek PMR and yang dah lepas . comfirm dorang kata stress gilaa....dengan homework bertimbun-timbun , study separuh hari , focus kat buku , stress pasal exam then stress pasal boyfriend (kepada yang ada) pasal twitter , pasal internet lagg...and so on . tapi setiap keusahaan mesti ada orang yang support kan ;) so don't give-up , just keep moving forward in your life . selagi masih belajar selagi ada peluang nak berjaya kat future nanti . But Ibadah jangan lupa . hormati mak abah and semua orang disekeliling....nak berjaya mesti ada tips kan . search je kat google segalanya ada . iyolahh zaman moden kan :P hahah . and aku paling stress to the mix ialah boyfriend....kekadang buat aku frust berangan and so on....but aku tabah sebab sayang lah katakan :) heheh . takpe ! semua ni demi masa depan kita jugak ♥ , kan sayang ? heheh . and next year aku nak masuk MRSM ! thats my dream . asrama science and math . woww......cita-cita aku nak jadi engineer !!! tak pun jadi boss korang . hahahah . hmmm.....yang penting try to learn mistakes :) stress day is the way to be a WINNER ! ohyyeah ^____^