Enchanted to meet you
long time no update
Thursday, March 1, 2012 @ 11:10 PM | 0 notes

oh yah ? hai reader ?
dekat berapa bulan tyra tak buat new post . buat now . tyra nak buat lah ni ye . huhu . bace ye ? penat typetype ni .. umm . macam biasa ..

, many story that i gonna shared with you . :)

status tyra sekarang ni still in taken  . itu memang da pasti lah . saling mencintai dengan Firdaus . i love you honestly . firstime dia accident hari tuh tyra menangis sangat sangat . tanpa henti . tyra takut kehilangan daus . dah lah time tuh dia koma . umm . tyra banyak mintak mohon kat ALLAH S.W.T dan solat . tyra amat sayang kat daus . banyak kenangan manis antara kita . daus is so caring . dia lain dengan orang lain . dia tuh jenis tak suka minta bukanbukan . hehe . but now . dia still tak sembuh . his hand :'( ..... aduhai .. moga sayang cepat sembuh ye :') . tyra akan sentiasa memberi semangat . tentang our love . bukan janji tapi pasti :) oh yah ! goodnews ! 8 march 2012 ni hari yang paling bahagia . iaitu tarikh setahun kami berpasangan . ohh good :'D

. okayokay ...
next story...
, kan tahun ni 2012 . so ! tyra perlu study banyakbanyak coz PMR ! hmmm . kepada sesiapa yang tyra terpenah sakitkan hati tuh or t'salah cakap ke ape . mohon maaf diminta dari anda :') please.....i'm sorry . hmm..... serious tyra takde musuh . cuma ada orang yang dengki at tyra . i dono why (?) . it's okay . tyra accept je . but ... maafkan tyra ye ?

, start jew masuk form3 . memang lah happy . sebab dapat belajar dalam keadaan yang fresh and sleepy . hoho ! serious tyra cakap . tyra memang susah nak bangun pagi . thanks to abah sebab bermati mati kejutkan tyra . iloveyoudad :) .

AND AND.......kalau tyra ada kesalahan kat awak . cakap tau what my mistake . i just want to say "i'm sorry dear" ..... and hopeness result PMR tyra dapat straigth AAAA+++ ... bila tyra da ada ijazah . tyra kerja jadi boss . reachreach . InsyaAllah tyra akan belanja korang . cakap aje nak ape....? huhu . okay lah . letih da tangan ni mentaip ..

(thanks ye sebab baca post ni . tyra hargai tukang reader ni :) *thanks a lot <3