Enchanted to meet you
the new little boy ^^
Saturday, June 16, 2012 @ 7:32 AM | 0 notes

↑ kenal tak budak kecil ni ? 

kelakar lah gambar tuh XD tapi diaa comel ^^ nama dia Muhaimin....nak tahu tak , budak ni dulu masa aku form 2 dia fom 1 en dia sombong...and dia MPP so nampak cam garang laa . aku pun takut nak tegur dia...hishh..adik panass lah katakan . haha^^ and this year tiba-tiba dia tegur aku .. what (?) is this real or dreaming ? harhar ... mula-mula aku ingat diaa ni jenis selfish . rupanyaa...yaAllah jauh sangkaan aku . masa  melayan diaa...huh ! memang susah sikit budak ni . jenis mengada-ngada . manjaaa and gedik pun ada . diaa best ar gak . act mula-mula aku anggap budak ni "BUDAK KECIL" tapi gelaran yang aku cakap tuh memang takda kat diri dia . he looks matured btw ... heheh^^ yang best nyaa dia ni jenis tak mudah GIVE-UP . yeahh...aku memang tabik . dia jugaa buat aku happy . ohh muhaimin . heheh XD and he stole my hati ... hahah *cewahh .. nak tahu tak ! he more young than me ! argghh . imma old girl . heheh >< . and now he's mine ! hati aku yang keras ni dapat dia cair kan...ohhh so magic this boy . imma so WOWW :/ but yang pasti aku aku.....nak segeh budak ni sebab dia manjaa sangat . haha XD macam ape jeh . dia ni caringg aww . comel pulaa tuh . please be nice with me okay imuhaimin budak omey gilaa :)

(if i was your girlfriend , never let you go)


say HALLO to new post ^^
@ 3:35 AM | 0 notes


 berhello-hello readers sekalian^^ ? okay tak design blog nih ? simple and not too serabut macam blog aku before this .fuhh....dah lama gilaa aku tak update design and new post . sekarang ni tiba-tiba rajin laa pulaa^^ ...haa..syukur Alhamdulillah aku sihat sejahtera and happy sekarang . tak macam dulu..diri ni macam kena gates :/ . sekarang apa yang aku buat iyelaa...belajar untuk future :) eh eh . status saya harini fine-fine jeh . yeah aku busy dengan sekolah . folio peningkan aku .. lagi tak tahan aku kena buat presentation kat class :'( tidur pukul 3pg buat kerja tuh . ohh pleasee . macam seksa aku jeh laa . huihui^^ but dapat pengalaman laa kiranya . heheh....eh ? masuk form3 ni memang serabut sikit otak aku . arghh....kelas 3Bakti dah memang cikgu serious version laa citer diaa . asal markah low jeh terus babitkan kelas lain . hissh...this is part of me laa cikgu . just wanna be myself and i try my best and do my best in my life . your work is only teach me ^^ nasib baik baik orang nyaa and aku ni jenis bersabar sikit . huahua ^^ ....tahun ni aku daa tak focus dekat boy daa... waste my time ! maybe specific person jeh kut aku layan sikit^^ heheh . k laa...eh eh . dulu aku ada minat seorang mamat ni . namanyaa S A ... yeah crush kan . dan dia ada cakap dia ada untuk aku , then ada girl ni dah amek diaa...hurm...aku terus tak suka S A tuh . sebab prinsip hidup aku "AKU AKAN BERHENTI MENYUKAI SESEORANG JIKA SESEORANG ITU MENYUKAI PEREMPUAN LAIN" mean time S A tak suka mana-mana perempuan lagi time tuh aku suka dia ahh . and time dia dah suka perempuan lain , aku terus stop suka dia ^^ thats my way ... and now who's next...? :D hahha . macam laa laku sangak aku nih . ada memang adaa but aku tak percaya semua tuh . heshh....susah en aku  nih . bab2 CINTA ni memang kena amek serious and becarefull . kekadang ada lelaki yang game kita or saje nak try kita...aku pun tengah duk siasat sorang mamat ni....harap dia tak game aku ye ^^ . huihui...nanti aku tulis post pasal mamat tuh . memang tabik ar cara dia :D hahah . ohyahh . fom3 nii aku rasa macam dah kenal siapa diri aku and apa yang aku nak and aku tahu cara nak bahagia kan aku and tahu apa yang aku buat sebab ini diri aku and benda yang terbaik semuaa aku tahu and nobody can stop my wayyy ^^ selain hikmat nasihat . and boyyy ? who's next..??? :D ( new post gonna lead later...wait okay :* )