Enchanted to meet you
that is what i need now :')
Wednesday, August 8, 2012 @ 2:48 AM | 0 notes


Dont Go
                                          






stress day
@ 2:37 AM | 0 notes



good evening readers ? heheh . okay okay memang bermula tarikh 1.8.2012 sampai habis PMR memang stress day lah aku cakap , serious kepada yang belum masuk form3 kau tanya lah semua budak yang nak amek PMR and yang dah lepas . comfirm dorang kata stress gilaa....dengan homework bertimbun-timbun , study separuh hari , focus kat buku , stress pasal exam then stress pasal boyfriend (kepada yang ada) pasal twitter , pasal internet lagg...and so on . tapi setiap keusahaan mesti ada orang yang support kan ;) so don't give-up , just keep moving forward in your life . selagi masih belajar selagi ada peluang nak berjaya kat future nanti . But Ibadah jangan lupa . hormati mak abah and semua orang disekeliling....nak berjaya mesti ada tips kan . search je kat google segalanya ada . iyolahh zaman moden kan :P hahah . and aku paling stress to the mix ialah boyfriend....kekadang buat aku frust berangan and so on....but aku tabah sebab sayang lah katakan :) heheh . takpe ! semua ni demi masa depan kita jugak ♥ , kan sayang ? heheh . and next year aku nak masuk MRSM ! thats my dream . asrama science and math . woww......cita-cita aku nak jadi engineer !!! tak pun jadi boss korang . hahahah . hmmm.....yang penting try to learn mistakes :) stress day is the way to be a WINNER ! ohyyeah ^____^                       




                                          

i'm crying...did you know ?
@ 1:39 AM | 0 notes



today i'm gonna shared about my frustrated in situtaion , ohh my status now ? i'm not single , the older post is such a dreaming and the dreaming is come true :D and now he's mine ! if you want him . kiss my fool first and i'm gonna kick your pretty face ! hahahhaha *evilaugh* yeahhh....he always make me happy . and care about me same as the older post . hmm....what i'm gonna say is dear boyfriend ? please be nice with me ! i really love you just like i love myself . you're my backbone ! and good to me . everyday when i thinking of you...i gonna scream like a crazies girl and talk to the phone screens showing your cute picture . gosh ! i don't ever be like this after you belong with me...why maaa ? are you a magic boy or an angle sayang ? seriouslyyyy i love you so much , please don't leave me alone :'( only you in my heart ! why you stole my heart ? make me melting , proud of you , you give your little love and little heart . hmm.....i'm so in love with you . but why you still in contact with other girlssss ? its such a mess yknow ! text loving and so on ? you think who you are ? same like a players that game me ! ohhhhhshitt :'( but untill now i be strong and think positive , thats make me CRY ! i hope you can appriciate me , hope you can appriciate me :' )

( p/s to readers....please don't ever snatch my bf )