Enchanted to meet you
My wish *can you do it to me ? :)
Thursday, April 12, 2012 @ 1:28 AM | 0 notes

hai readers and stalkers sekalian ?  seperti title di atas . tyra memang ada wish dalam hidup tyra . kalau boleh semua manusia pun ada wish kan :) hehe . but ini wish tyra , mungkin different dengan korang atau my own :) huhu . btw . mesti korang nak tahu kan wish tyra ? heheh ^^ *lah sangat . okay okay . kalau boleh tyra nak tyra sorang je yang hidup kat dunia ni . boleh la i can do anything i want :) but . mustahil nak ada nyaa . so ! tyra buat lah dunia tyra sendiri . iaitu mimpi . that my second world . tyra yang menguasai nya using mind . heheh . semua orang ada kan ? benda ni macam biasa jeh dengar . bagi tyra.. "NO" . dunia tyra dipenuhi permintaan tyra . tyra boleh pergi ke situ melalui mimpi . Allah yang izin kan :) mimpi kita Allah yang sediakan . so . apa yang tyra nak semua nya muncul di mimpi . "mimpi" lah tempat yang tyra suka . before sleep tyra berdoa agar dapat mimpi tak kisah sweet or bad janji tyra dapat melalui nyaa . mimpi tyra macam advanture . macam2 boleh terjah . rumah jejaka idaman ? lelaki mesteri . orr someone else . heheh :) tapi yang paling tak boleh lupa ialah . tyra jumpa roh atuk dalam mimpi . MasyaAllah , terharu nya tyraa . da laa rindu kat arwah atuk yang meninggal masa tyra darjah dua :'( syukur Alhamdulillah Allah kurnia kan mimpi yang indah . huhu . tyra pernah mimpi dapat lompat dengan tinggi . lari laju . terbangg . yang paling best dapat bertemu si dia di mimpi . ohh good :)) mimpi is everything . Allah memang maha berkuasa dapat mencipta mimpi untuk manusia . mimpi lah tempat tyra bersuka ria . boleh dikatakan FREEDOM . takda orang marah or suruh itu ini . thats my world . nobody can disturb me :)) next wish is .... tyra nak berjasa dengan mak dan abah tyra . penat-penat depa lahirkan tyra , takan tyra duduk goyang kaki jeh en ? hehe . tyra akan belajar bersungguh-sungguh demi mak abah and ALLAH S.W.T . bukan kah ilmu satu ibadah yang wajib kita usaha ? heheh . kan kan ? tyra pun kalau boleh nak ada teman . teman nya takyah cerita la . ramai beb . heheh . tapi masalah nya . ada satu ni wish paling susah nak tyra capai . . hmm . tyra takda orang untuk mengadu masalah personal . tyra menerima nya sendiri . pujuk diri sendiri . takda sesiapa yang dengar masalah tyra . ini lah bebab tyra selama ni . kalau korang tengok tyra memang nampak normal je . padahal problem sebesar lautan di dunia ni . hmm . but . cara nak tenang kan tyra ialah dengan baca ayat Al-Quran and berzikir . memang tenangg slowly .. memang best laahh . heheh . korang mesti cakap yang post ni gedik or badjet alim kan ? hmmm . takpe lah . orang mengata dapat dosa , kita yang bersabar dapat pahala :)) heheh . sekian .... Assalamualaikum ...:))

    ((: thanks sebab rajin sangat baca post ni , aku hargai nya :))