Enchanted to meet you
HAPPY :)
Thursday, April 12, 2012 @ 1:56 AM | 0 notes




(korang rasa aku happy tak sekarangg ? sumpah takkk..!) hidup aku tak pena happy . banyak ujian dan dugaan dalam hidup aku :(( ni test dari Allah nak tengok aku beriman ke tak . but aku happy jadi muslim . tapi balasan kat akhirat aku nak happy ! kat dunia tak boleh bersenang , kena bersusah kejar ke jalan yang betul , kat akhirat lah patut senang . kira nya benda yang kita buat kat dunia balasan nya akhirat . :)) so . jangan berfoya-foya suka-ria ya ?? entry nasihat untuk stalker . jangan terasa taww :PP bbye