Enchanted to meet you
GIRLS's NEED
Saturday, November 17, 2012 @ 12:09 AM | 0 notes


                                                                             


girl's needs... BOYFREIND ? yeahhh ini memang harus dimiliki bagi perempuan yang dah mature about love , cause what ? bf ni boleh jadi counter pertanyaan . exp : boleh tanya yang make-up kita okay ke tak , nampak gemuk ke tak . yelaa before outing kan . dekat luar kan ramai lelaki , so tanya bf dulu apa yang tak kena before lelaki lain tengok dress-up kita , cause dia kan lelaki but yang takde boyfriend pun its more better cause we can ask our boy friends ok ?  ;) girl's needs DRESS-UP ? ini the most popular dalam fikiran perempuan , apa yang perlu pakai diluar sana ? woiii jangan pakai baju tak senonoh , ini Malaysia ok ! do respect our countries's dress , we're not BARAT's style , itu semua berdosa . nak pakai pun biar lah labuh2 sikit , eh banyak apa kat mall aku tengok , semua trend terkini . ok? girl's needs  MAKE-UP ? yeahhh but makesure its too thin and not too thick macam makcik cover kedut ok? nampak tua laa . ahahah . simple is pretty ok?  ;) girl's needs PERFUME ? ok ni main peranan penting dalam hidup perempuan , tak wangi maka tak suka , lebih dikenali sebagai SMELLY :p oh no you don't ! i prefer you to choose whatever products , asalkan bau wangi ok?  girl's needs SMOOTH FACE ? ini memang perempuan nak . muka yang cantik , takpayah nak make-up , pakai gel-eyeliner jeh senang , hmm . boys jugak suka perempuan muka licin , yelaaa nampak cantik ok ? girl's needs SHOES ? ohyeahhh i like to have this ! takan pakai butss bola time shopping kot en ? huhuhu , pakai ikut kesesuaian baju laa ok , baru macing ok ? and what else .. nanti tyra sambung *fikir jap*
                                                            one moment pls