Enchanted to meet you
stress day
Wednesday, August 8, 2012 @ 2:37 AM | 0 notes



good evening readers ? heheh . okay okay memang bermula tarikh 1.8.2012 sampai habis PMR memang stress day lah aku cakap , serious kepada yang belum masuk form3 kau tanya lah semua budak yang nak amek PMR and yang dah lepas . comfirm dorang kata stress gilaa....dengan homework bertimbun-timbun , study separuh hari , focus kat buku , stress pasal exam then stress pasal boyfriend (kepada yang ada) pasal twitter , pasal internet lagg...and so on . tapi setiap keusahaan mesti ada orang yang support kan ;) so don't give-up , just keep moving forward in your life . selagi masih belajar selagi ada peluang nak berjaya kat future nanti . But Ibadah jangan lupa . hormati mak abah and semua orang disekeliling....nak berjaya mesti ada tips kan . search je kat google segalanya ada . iyolahh zaman moden kan :P hahah . and aku paling stress to the mix ialah boyfriend....kekadang buat aku frust berangan and so on....but aku tabah sebab sayang lah katakan :) heheh . takpe ! semua ni demi masa depan kita jugak ♥ , kan sayang ? heheh . and next year aku nak masuk MRSM ! thats my dream . asrama science and math . woww......cita-cita aku nak jadi engineer !!! tak pun jadi boss korang . hahahah . hmmm.....yang penting try to learn mistakes :) stress day is the way to be a WINNER ! ohyyeah ^____^