Enchanted to meet you
New Life
Friday, November 16, 2012 @ 11:12 PM | 0 notes




                                                                        single 


Assalamulaikum and hye dear stalker , yee memang dah new life sekarang without couple's mess . exam PMR pun dah habis , kira merdeka lah tyra sekarang , tapi yang tyra tak puas hati sekarang , kenapa irf leave me during my big exams ? i'm so sad :'( kalau ye pun nak break tunggu lah lepas tyra habis jawab exams , ni haa time-time nak hampir , seriously tyra tak boleh focus , always thinking of him . and also its disturbing my emotional . how could you ! irf nak tyra failed exams eh ? oh bagus nya tyra tak kish lah nak break ke apa , cuma boleh tak lepas PMR ??? hishhh . kalau tyra failed . i'm straightaway blame on you ! i'm so sorry irf :') hehehe , sometimes tyra evil jugak . tapi dalam hati ni soffft sesangat *cehh . and now looks like he have a new girl in his life . her name is 444444 . hehehe...she's pretty more than me , slim pulak tuh , memang tepat pilihan kau irf :) , itsokay . sekarang pun tyra dah ada crush , and i'm still waiting on him